Maria Grinchenko’s „Nasha Ridna Mova” text book: structure, content, principles - Lashko, Myhailo (Pedagogical Discourse, 2012)
На основі аналізу підручника М.Грінченко „Наша рідна мова” охарактеризовано його структуру, зміст і принципи.